Healende billedkunst

Karen Handrup

Healende billedkunstner


Hvad er healende billedkunst?

Det er malerier, hvor de healende energier er malet direkte ind i billederne. Her ligger de lag på lag forstået på den måde, at lagene nærmest skrælles af i takt med ejers udvikling og behov. De fleste vil opleve og betragte maleriet på nogenlunde samme måde, hvorimod ejer vil opleve, at kunne se både dybere og andre sammenhænge i maleriet svarende til og i takt med ejers personlige udvikling.


Hvordan arbejder man med healende malerier?

Der er brugt acrylfarver og ikke oliebaserede farver fordi, en del er overfølsomme overfor sidsnævnte. Dette spiller en rolle fordi, man i modsætning til gængse malerier både, skal røre ved og flytte hænderne rundt direkte på maleriet for, at kunne få mest muligt ud af de healende energier i maleriet. Naturligvis vil maleriet også heale både de personer og dyr som befinder sig i samme værelse, som maleriet hænger. Malerierne kan aldrig tømmes for healende energier, så længe de eksisterer. 


Hvad kan et healende maleri hjælpe sin ejer med?   

Alle der har problemer med f.eks. helbred, familie, arbejde, økonomi, selvtillid osv. får stor glæde af et healende maleri, og kan bruge det til selvudvikling, problemløsning og et godt liv.Hvad koster et healende maleri?

F.eks koster et maleri på 1x1 m incl. ramme kr. 4000,00 (hvilket er det dyreste), og et på  60x80 cm incl. ramme koster kr. 2000,00. Der er flere mindre str. alle incl. ramme, som koster tilsvarende mindre.

Desværre kan jeg ikke modtage betalingskort - kun kontanter.